ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βρετανία: «Εξαιρετικά απίθανο να στείλουμε στρατιώτες στην Ουκρανία»

Βρετανία: «Εξαιρετικά απίθανο να στείλουμε στρατιώτες στην Ουκρανία»

O Βρετανός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ντόμινικ Ράαμπ, τόνισε ότι είναι «εξαιρετικά απίθανο» το ενδεχόμενο το Ηνωμένο Βασίλειο να στείλει στρατιώτες για να υπερασπιστεί την Ουκρανία.

Προηγουμένως, το Λονδίνο είχε ισχυριστεί ότι η Ρωσία σχεδιάζει να εγκαταστήσει μια κυβέρνηση-μαριονέτα στο Κίεβο, κάτι που η Μόσχα χαρακτήρισε παράλογο, αναγάγοντάς το σε κομμάτι μιας εκστρατείας παραπληροφόρησης.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προειδοποίησε την Κυριακή ότι η ρωσική οικονομία θα αντιμετωπίσει «σοβαρές» συνέπειες σε περίπτωση επίθεσης, αλλά είπε επίσης ότι είναι «εξαιρετικά απίθανο» το Ηνωμένο Βασίλειο να στείλει στρατεύματα για να υπερασπιστεί την Ουκρανία.

Οι εντάσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας κλιμακώνονται τους τελευταίους μήνες, καθώς τα κράτη του ΝΑΤΟ ισχυρίζονται ότι η Μόσχα σχεδιάζει να «εισβάλει στην Ουκρανία», επικαλούμενη τις κινήσεις των δυνάμεών της στο ρωσικό έδαφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών επέκρινε αυτές τις κατηγορίες και σημείωσε ότι η Μόσχα αναμένει στρατιωτικές προκλήσεις από τη Δύση και το Κίεβο την παραμονή των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.