ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βηρυτός: Ένας νεκρός σε συμπλοκή έξω από την ιρανική πρεσβεία

Βηρυτός: Ένας νεκρός σε συμπλοκή έξω από την ιρανική πρεσβεία

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια μιας συμπλοκής μεταξύ υποστηρικτών και αντιπάλων της Χεζμπολάχ που έλαβε χώρα μπροστά στην ιρανική πρεσβεία στη Βηρυτό, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος του λιβανικού στρατού.

Ένας νεαρός άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του μετά από αυτό το βίαιο επεισόδιο μπροστά στην ιρανική πρεσβεία όπου υποστηρικτές του σιιτικού κινήματος επιτέθηκαν σε ανθρώπους που διαδήλωναν κατά της συμμετοχής της Χεζμπολάχ στις συγκρούσεις στη Συρία, σημείωσε η ίδια πηγή.

Ο εκπρόσωπος δεν ήταν σε θέση να πει αν το θύμα ήταν υποστηρικτής ή αντίπαλος της Χεζμπολάχ και αν σκοτώθηκε από πυροβολισμούς ή με άλλο τρόπο.

Ένας φωτογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου ήταν μάρτυρας στη συμπλοκή που κράτησε λίγα λεπτά. Νέοι που διάκεινται εχθρικά προς τη Χεζμπολάχ είχαν φθάσει κοντά στην πρεσβεία για να οργανώσουν μια καθιστική διαμαρτυρία και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, άλλοι νεολαίοι οπλισμένοι με ραβδιά εμφανίστηκαν και άρχισαν να επιτίθενται σε αυτούς καθώς και στους δημοσιογράφους.

Η συμπλοκή τερματίστηκε με την επέμβαση του στρατού, σύμφωνα με τον φωτογράφο που είδε τουλάχιστον ένα άτομο με ματωμένο πρόσωπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.