ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κοινή ναυτική άσκηση Ρωσίας-Ιράν

Κοινή ναυτική άσκηση Ρωσίας-Ιράν

Ο υποδιοικητής του ρωσικού στόλου της Κασπίας Θάλασσας σε δηλώσεις του είπε ότι οι δυο χώρες θα διεξάγουν κοινά ναυτικά γυμνάσια.

Ρώσο-Ιρανική ναυτική άσκηση θα διεξαχθεί στην Κασπία Θάλασσα.

Ο υποδιοικητής του ρωσικού στόλου της Κασπίας Θάλασσας Νικολάι Γιακουμπόβσκι, στις δηλώσεις που προέβη μετά από την συνάντηση που είχε με Ιρανούς ομολόγους του στο Άστραχαν, είπε ότι οι δυο χώρες θα διεξάγουν κοινά ναυτικά γυμνάσια.

Ο Ρώσος στρατιωτικός αξιωματούχος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την στρατιωτική άσκηση που θα πραγματοποιήσουν με το Ιράν, χωρίς όμως να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για το θέμα.

Ιράν και Ρωσία πραγματοποίησαν το 2009 την πρώτη τους ναυτική άσκηση στην Κασπία Θάλασσα με την συμμετοχή συνολικά 30 πλοίων και από τις δυο χώρες.

Ο διοικητής του ρωσικού στόλου της Κασπίας Θάλασσας,  ναύαρχος Σεργκέι Αλεκμίνσκι, σε παλαιότερες δηλώσεις του προς το ραδιοφωνικό σταθμό Ekho Moskvy είχε πει ότι θα αναπτύξει τις σχέσεις μεταξύ των ναυτικών δυνάμεων των δυο χωρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.