Ισλαμιστές μαχαιρώνουν αντιπάλους του Μόρσι (vid)

Ισλαμιστές μαχαιρώνουν αντιπάλους του Μόρσι (vid)

Ισλαμιστές, υποστηρικτές του αποπεμφθέντος πρώην προέδρου της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι εγκλωβίζουν τρεις Αιγύπτιους αντιπάλους τους σε ταράτσα κτιρίου και αφού τους μαχαιρώσουν τους δίνουν τη «χαριστική βολή» πετώντας τους από ύψος πέντε-έξι μέτρων.

Η βαρβαρότητα των ισλαμιστών απεικονίζεται σε βίντεο που κάνει το γύρω του κόσμου. Οι μουσουλμάνοι της Αδελφότητας έχουν κηρύξει τον… πόλεμο στους αντιπάλους του Μόρσι και όπως φαίνεται όσο οι δυνάμεις ασφαλείας, Στρατός και Αστυνομία επιχειρούν να επιβάλλουν την τάξη στην Αίγυπτο (κάτι εξαιρετικά δύσκολο) τόσο οι ισλαμιστές-σφαγείς θα προβαίνουν σε φρικιαστικά εγκλήματα.

Το συγκεκριμένο βίντεο καταγράφηκε από ερασιτεχνική κάμερα στην πόλη της Αλεξάνδρειας. Οι τρεις Αιγύπτιοι, προφανώς υποστηρικτές του Στρατού, απομονώθηκαν σε μία ταράτσα κτιρίου δεξαμενής νερού, μετά από καταδίωξη και αφού δεν είχαν διέξοδο διαφυγής, άοπλοι, έπεσαν στα χέρια και τις λεπίδες των ισλαμιστών.

Τους μαχαίρωσαν και τους πέταξαν σαν… σακιά από την ταράτσα. Από τους τρεις ο ένας επέζησε της φρικιαστικής δοκιμασίας, αλλά όπως αναφέρουν πληροφορίες κατέληξε λίγες ώρες αργότερα και αυτός.

Σε άλλες περιπτώσεις ισλαμιστές ανοίγουν πύρ και σκοτώνουν γυναίκες και παιδιά, ενώ οι συγκρούσεις με το Στρατό και την Αστυνομία συνεχίζονται.  Ένας ακόμη ανώτερος αστυνομικός έπεσε νεκρός από επίθεσης υποστηρικτών του Μόρσι κατά τη διάρκεια επίθεσης με χειροβομβίδα.

Σε κάτι τέτοιους τύπους θέλει να δώσει η κυβέρνηση το ΟΑΚΑ και το στάδιο Ειρήνης και Φιλίας να προσευχηθούν στο τέλος της νηστείας του Ραμαζανιού. Για κάτι τέτοιους θέλει ο Γ. Καμίνης να κάνει τζαμιά στην Αθήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.