ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Oλλανδία: Στοπ σε επιχείρηση στρατολόγησης ανταρτών για τη Συρία

Oλλανδία: Στοπ σε επιχείρηση στρατολόγησης ανταρτών για τη Συρία

Οι αρχές της Ολλανδίας ανακοίνωσαν τη Δευτέρα τη σύλληψη 19χρονης γυναίκας, η οποία είναι ύποπτη για τη στρατολόγηση μαχητών, προκειμένου να λάβουν μέρος στη συριακή σύγκρουση με το μέρος των εξεγερμένων.

Η γυναίκα συνελήφθη στην πόλη Ζουτερμέγιερ, λίγο έξω από τη Χάγη, μετά τις καταγγελίες τριών οικογενειών στην αστυνομία, οι οποίες δήλωσαν πως η γυναίκα ασχολείται με τη στρατολόγηση των παιδιών τους. Πέρα από τη συλληφθείσα, ανακρίνονται και μερικά ακόμη άτομα.

Το τελευταίο διάστημα στην Ολλανδία ολοένα και πιο συχνά διατυπώνονται φόβοι ότι οι εκπρόσωποι της μουσουλμανικής νεολαίας εγγράφονται στις ομάδες των ριζοσπαστών ισλαμιστών, οι οποίοι μάχονται με την πλευρά των Σύριων εξεγερμένων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.