ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παρακλάδι της Αλ Κάιντα κρατά ομήρους Κούρδους πολίτες

Παρακλάδι της Αλ Κάιντα κρατά ομήρους Κούρδους πολίτες

Ομάδες ισλαμιστών μαχητών που συνδέονται με το δίκτυο της Αλ Κάιντα συνέλαβαν ομήρους περίπου 200 Κούρδους πολίτες μετά τις σφοδρές μάχες που είχαν με Κούρδους μαχητές σε δύο χωριά στην ανατολική Συρία, σύμφωνα με συριακή μη κυβερνητική οργάνωση.

Οι “μαχητές του Μετώπου Αλ Νόσρα και του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε πήραν τον έλεγχο του χωριού Ταλ Άρεν στην επαρχία του Χαλεπιού και πολιορκούν ένα άλλο κοντινό χωριό, το Ταλ Χάσελ. Συνέλαβαν ομήρους περίπου 200 πολίτες μεταξύ των κατοίκων των δύο χωριών”, διευκρίνισε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.