ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στο στόχαστρο της «Αλ Κάιντα» η Τότεναμ

Στο στόχαστρο της «Αλ Κάιντα» η Τότεναμ

.Άρωμα  τρομοκρατίας στη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης! Η «Αλ Κάιντα», όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», απειλεί την Τότεναμ και τον πρόεδρό της, Ντάνιελ Λέβι, διαμέσου του Αχμέντ αλ Ντοσάρι, που είναι μέλος της οργάνωσης.

«Αδίστακτοι έμποροι. Θα τιμωρηθείτε, Εβραίοι, για την απληστία σας από την οργή του Θεού και τους ήχους των όπλων» ανέφερε το μήνυμά του σε ιστότοπο της Υεμένης.

Ο λόγος της συγκεκριμένης «επίθεσης» είναι το αστρονομικό ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ που φέρεται να αξιώνει ο αγγλικός σύλλογος από τη «βασίλισσα» για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Η Τότεναμ εδρεύει στο βόρειο Λονδίνο, όπου κατοικούν πολλοί Εβραίοι, ενώ ο Λέβι έχει ρίζες από το Ισραήλ. Μάλιστα, ο πρώην αρχηγός της «Αλ Κάιντα», Οσάμα μπιν Λάντεν, ήταν οπαδός της Άρσεναλ, που έχει παραδοσιακή κόντρα με τους «πετεινούς», και είχε δώσει το «παρών» σε αρκετά παιχνίδια της ομάδας στο παλιό της γήπεδο, το «Χάιμπουρι», τη δεκαετία του ’90.

Ο Μπέιλ είναι «στα μαχαίρια», με τον προπονητή του, Αντρέ Βίλας-Μπόας, για το γεγονός πως ο τελευταίος δήλωσε ότι ο «παίκτης μας ανήκει και δεν πωλείται». Ο Ουαλός άσος είναι διατεθειμένος να μην προπονηθεί άλλο με την Τότεναμ, ενώ ο σύλλογος σκέφτεται να του επιβάλλει πρόστιμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.