ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τον συνέλαβαν στη Βρετανία λόγω τατουάζ!

Τον συνέλαβαν στη Βρετανία λόγω τατουάζ!

Ένας άνδρας που φωτογραφήθηκε σε συλλαλητήριο του English Defence League (EDL) στο Μπέρμιγχαμ να έχει τατουάζ στα πλευρά του που δείχνει ένα τζαμί να ανατινάζεται, έχει συλληφθεί ως ύποπτος για την αναμόχλευση ρατσιστικού μίσους.

Ο 39χρονος από το Σάουθ Σιλντς του South Tyneside, συνελήφθη μετά τη διαμαρτυρία στο Μπέρμιγχαμ στις 20 Ιουλίου.Ένας άνδρας απεικονίζονταν στο συλλαλητήριο με ένα τατουάζ ενός τζαμιού με τη λέξη “μπουμ!” σε αυτό.

Αστυνομικοί είπαν ότι ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.Συνελήφθη από την αστυνομία της Northumbria την Παρασκευή για λογαριασμό της Αστυνομίας του West Midlands.

Η αστυνομία έκανε συνολικά 20 συλλήψεις μετά την εκδήλωση – και την αντι-συγκέντρωση – στο Μπέρμιγχαμ νωρίτερα αυτό το μήνα.Η αστυνομία είπε ότι μέχρι και 2.000 άτομα συγκεντρώθηκαν σε δύο τοποθεσίες στο κέντρο της πόλης. (redskywarning.blogspot.com)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.