ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ομαδικός βιασμός νεαρής φωτορεπόρτερ στην Ινδία

Ομαδικός βιασμός νεαρής φωτορεπόρτερ στην Ινδία

Θύμα ομαδικού βιασμού από πέντε άνδρες έπεσε μία 23χρονη φωτορεπόρτερ στη Βομβάη της Ινδίας, που μεταφέρθηκε με πολλαπλά τραύματα στο νοσοκομείο. Ο συνοδός της ξυλοκοπήθηκε από τους δράστες. Για την υπόθεση συνελήφθησαν 16 άτομα.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε σ’ ένα εγκαταλειμμένο εργοστάσιο υφαντουργίας στο Λόουερ Παρέλ, μια πρώην βιομηχανική περιοχή που είναι τώρα μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες συνοικίες της πόλης, με πολυτελή διαμερίσματα, εμπορικά κέντρα και μπαρ. Η 23χρονη γυναίκα βρισκόταν σε αποστολή για αγγλόφωνο περιοδικό στο οποίο εργάζεται.

«Το βράδυ, το κορίτσι και ο συνάδελφός του τραβούσαν φωτογραφίες. Δύο άνδρες πλησίασαν και την ρώτησαν αν έχει άδεια για να φωτογραφίζει. Στη συνέχεια ήρθε άλλος ένας άνδρας και η φωτογράφος υπέστη ομαδικό βιασμό», δήλωσε σε ινδικό τηλεοπτικό δίκτυο ο αστυνόμος Σατιαπάλ Σινγκ.

Το ζήτημα της σεξουαλικής βίας κατά γυναικών, στην Ινδία έχει έλθει στο προσκήνιο από τα τέλη του 2012, έπειτα από τον πολύκροτο ομαδικό βιασμό που κατέληξε στον θάνατο μίας νεαρής φοιτήτριας σε λεωφορείου του Νέου Δελχί. Έκτοτε έχουν σημειωθεί και άλλα παρόμοια περιστατικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.