Τουλάχιστον 25 νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου στην Ινδία

Τουλάχιστον 25 νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου στην Ινδία

Σε 25 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από την κατάρρευση ενός κτιρίου με διαμερίσματα στην οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας Μουμπάι (Βομβάη), την ώρα που τα σωστικά συνεργεία εξακολουθούν να ψάχνουν για επιζώντες, δήλωσαν σήμερα αξιωματούχοι.

«Από χθες το βράδυ έχουμε ανασύρει περισσότερα πτώματα από τα ερείπια και ο συνολικός αριθμός των νεκρών έχει φτάσει τους 25», δήλωσε τηλεφωνικώς ο διοικητής της εθνικής δύναμης διαχείρισης καταστροφών Άλοκ Αβάσθι.

Συνολικά 36 κάτοικοι, μεταξύ των οποίων ένα μικρό κορίτσι, έχουν διασωθεί μέχρι στιγμής, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι έως και 35 άλλοι βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα ερείπια.

Το τετραώροφο κτίριο στο νοτιοανατολικό τμήμα της πόλης κατέρρευσε νωρίς χθες το πρωί την ώρα που οι περισσότεροι άνθρωποι κοιμόντουσαν.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι το κτίριο αυτό, ηλικίας περίπου 30 ετών, ήταν ένα συγκρότημα κατοικιών για δημοτικούς υπαλλήλους, το οποίο δεν ανταποκρινόταν στα κριτήρια ασφάλειας.

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων 6 παιδιά, είχαν χάσει την ζωή τους από την κατάρρευση ενός κτιρίου στα περίχωρα της Μουμπάι τον Ιούνιο, ενώ τουλάχιστον 74 ήταν οι νεκροί από την κατάρρευση ενός άλλου πολυώροφου κτιρίου στην ίδια περιοχή τον Απρίλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.