Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς στο Ντιτρόιτ

Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς στο Ντιτρόιτ

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι έξι τραυματίστηκαν σε ένοπλο περιστατικό το βράδυ της Τετάρτης στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ. 

Η αστυνομία αναζητά δύο άνδρες που εγκατέλειψαν το σημείο μετά τους πυροβολισμούς με δύο διαφορετικά αυτοκίνητα ως βασικούς ύποπτους για το μακελειό.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας στην πόλη του Ντιτρόιτ οι ύποπτοι αντάλλαξαν πυροβολισμούς με δύο από τα θύματα μέσα σε κομμωτήριο σε εμπορικό κέντρο της πόλης. «Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για περίπτωση οικονομικών διαφορών, δεν έχουμε ιδέα », δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Τζέιμς Κρέγκ.

Η πόλη του Ντιτρόιτ και πρώην ναυαρχίδα της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία κήρυξε πτώχευση τον περασμένο Ιούλιο, έχει τα τελευταία 40 χρόνια αλματώδη αύξηση στα ποσοστά εγκληματικότητας.

Η πόλη λόγω των συσσωρευμένων οικονομικών προβλημάτων έχει χάσει μέσα σε 60 χρόνια το μισό του πληθυσμού της. Μόλις πριν από λίγες ώρες το Ντιτρόιτ εξέλεξε τον Μάικ Ντούγκαν ως νέο δήμαρχο με τους πολίτες να ελπίζουν ότι η νέα δημοτική αρχή θα συμβάλει στην επίλυση των πολλών προβλημάτων τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.