Πανικός στην Γερμανία όταν ένοπλος ταμπουρώθηκε σε εστιατόριο (upd)

Πανικός στην Γερμανία όταν ένοπλος ταμπουρώθηκε σε εστιατόριο (upd)

(Ανανέωση 15:00) Με την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, συνελήφθη χωρίς να φέρει αντίσταση, ενώ βρισκόταν στο κελάρι.

Πανικός επικρατεί αυτήν την στιγμή στην Γερμανία καθώς ένας άντρας έχει οχυρωθεί μέσα σε ένα εστιατόριο στην δυτική πόλη του Saarbruecken. Μια επίλεκτη αντιτρομοκρατική ομάδα (SEK) έχει ήδη μεταβεί στο σημείο έτοιμη να εισβάλει στο κτίριο.

Ο οπλισμένος άντρας φώναξε «Βγείτε όλοι έξω»! Το προσωπικό, λίγοι πελάτες και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου έτρεξαν πανικόβλητοι στο δρόμο, φωνάζοντας για βοήθεια. Η αστυνομία έχει αποκλείσει δυο δρόμους στο κέντρο της πόλης προκειμένου να έχει ελευθερία κινήσεων στην επιχείρησή της. 

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας πάσχει από «ψυχολογικά προβλήματα» και μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά η ταυτότητά του ούτε τα αιτήματά του.

Πηγές της αστυνομίας αναφέρουν ότι ο ένοπλος δράστης έχει και κάποια σχέση με το εστιατόριο και ότι η κατάσταση δεν έχει κάποιο «πολιτικό υπόβαθρο».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατάγεται από τα Σκόπια, αλλά ζει στη Γερμανία για αρκετά χρόνια και φέρεται να είναι ο γαμπρός του ιδιοκτήτη, σύμφωνα με αξιωματικό της τοπικής αστυνομίας.

Παράλληλα, φαίνεται ότι ο άντρας δεν κρατάει κάποιον για όμηρο, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να διαπραγματευτεί μαζί του. Δεν έχει διευκρινιστεί πως τραυμάτισε τον εαυτό του.

Δείτε ζωντανά εικόνα έξω από το σημείο του εστιατορίου:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.