Διαβαθμισμένες φωτό πήρε το ιρανικό UAV

Διαβαθμισμένες φωτό πήρε το ιρανικό UAV

Επιτυχημένη ήταν τελική η αποστολή αναγνώρισης του ιρανικού UAV το οποίο χρησιμοποίησε η Hizbollah για να συλλέξει πληροφορίες για τις στρατιωτικές υποδομές του Ισραήλ πριν από μερικές εβδομάδες.

Πιο αναλυτικά όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας Esmail Kowsari το Ιράν κατέχει αυτή την στιγμή ευαίσθητες πληροφορίες για ισραηλινές στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Το ιρανικό UAV το οποίο πέταξε από τον Λίβανο προς νότια ακολουθώντας την ισραηλινή ακτογραμμή κατάφερε να εισέλθει στον εναέριο χώρο του Ισραήλ και να καταγράφει στρατιωτικούς στόχους για αρκετή ώρα πριν καταρριφθεί από μαχητικά F-16.

Όπως δήλωσε στην αρμόδια επιτροπή ο Esmail Kowsari το αερόχημα κατάφερε να μεταδώσει τις εικόνες που έλαβε πριν καταρριφτεί και πλέον οι Ιρανοί για πρώτη φορά διαθέτουν υψηλής ευκρίνειας εικόνες από τον αέρα για στρατιωτικές εγκαταστάσεις του Ισραήλ.

Οι φωτογραφίες αυτές προφανώς θα χρησιμοποιηθούν για την στοχοποίηση των εγκαταστάσεων ενώ αναμφίβολα η όλη επιχείρηση αποτέλεσε σαφή προειδοποίηση του Ιράν προς το Ισραήλ για το τι μπορεί να κάνει.        

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.