ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Απάντησε» σε επίθεση με συριακή οβίδα, το τουρκικό πυροβολικό

«Απάντησε» σε επίθεση με συριακή οβίδα, το τουρκικό πυροβολικό

Όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, σήμερα Δευτέρα, το τουρκικό πυροβολικό «απάντησε» σε επίθεση με συριακή οβίδα στο τουρκικό έδαφος από την οποία δεν προκλήθηκαν θύματα.

Η συριακή οβίδα έπεσε κοντά στο τουρκικό χωριό Μπεζασλάν, στο νότιο τμήμα της επαρχίας Χατάι, στην περιοχή των συνόρων, μετέδωσε το πρακτορείο, σύμφωνα με το οποίο σημειώνονται συγκρούσεις ανάμεσα στους αντάρτες και τις δυνάμεις του ‘Ασαντ στη συριακή πόλη Χαράμ.

Η Τουρκία απαντά συστηματικά κάθε φορά που το έδαφός της δέχεται επιθέσεις από το συριακό πυροβολικό, μετά το θάνατο πέντε Τούρκων στις 3 Οκτωβρίου σε μια τέτοια επίθεση.

Στις 19 Οκτωβρίου, το τουρκικό πυροβολικό απάντησε δυο φορές όταν συριακές οβίδες έπεσαν σε ένα άδειο στρατόπεδο στην επαρχία Χατάι.

Η τετραήμερη εκεχειρία που συμφωνήθηκε μεταξύ ανταρτών και καθεστώτος στη διάρκεια της μουσουλμανικής γιορτής Αΐντ αλ-‘Αντχα, έλαβε οριστικό τέλος το Σάββατο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.