ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

“H διεθνής κοινότητα ευθύνεται για την αύξηση του εξτρεμισμού στη Συρία” δηλώνουν οι αντάρτες!

“H διεθνής κοινότητα ευθύνεται για την αύξηση του εξτρεμισμού στη Συρία” δηλώνουν οι αντάρτες!

Η αύξηση του εξτρεμισμού στη Συρία οφείλεται στην απουσία υποστήριξης της διεθνούς κοινότητας στις δυνάμεις που μάχονται κατά του καθεστώτος του Μπασάρ αλ-‘Ασαντ, δήλωσε ο επικεφαλής του Συριακού Εθνικού Συμβουλίου.

«Η διεθνής κοινότητα ευθύνεται, λόγω της απουσίας υποστήριξης προς το συριακό λαό, για την αύξηση του εξτρεμισμού στη Συρία», δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Αμπντέλ Μπάσετ Σάιντα εννοώντας ότι δεν υπάρχει επαρκής στήριξη των ανταρτών. Ο Σάιντα σχολίασε τις δηλώσεις της αμερικανίδας υπουργού Εωτερικών Χίλαρι Κλίντον, η οποία ζήτησε μια διευρυμένη αντιπολίτευση, ικανή «να αντισταθεί στους εξτρεμιστές ισλαμιστές»(!)

«Στις περιοχές που δεν ελέγχει το καθεστώς, υπάρχει χάος και απελπισία, γιατί το καθεστώς συνεχίζει τις επιθέσεις του. Σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, είναι φυσικό ν΄αναπτυχθεί ο εξτρεμισμός. Η διεθνής κοινότητα πρέπει να τα βάλει με τον εαυτό της. Τι προσέφερε στο συριακό λαό; Πώς βοήθησε τους Σύρους να σταματήσουν τη δολοφονική τρέλα του καθεστώτος;», τόνισε ο Σάιντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.