ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Tυνησία: Απαγωγές εβραίων σχεδίαζαν τέσσερις άνδρες

Tυνησία: Απαγωγές εβραίων σχεδίαζαν τέσσερις άνδρες

Στη σύλληψη τεσσάρων ανδρών, οι οποίοι σχεδίαζαν την απαγωγή εβραίων που ζουν στη χώρα για να πάρουν λύτρα, προχώρησαν οι αρχές της Τυνησίας.

Ο Πέρεζ Τραμπελσί, επικεφαλής της εβραϊκής κοινότητας στην Τζέρμπα, δήλωσε ότι μεταξύ των τεσσάρων οι οποίοι συνελήφθησαν βρίσκεται και ένας αστυνομικός.

«Υπάρχει μεγάλη ανησυχία στην Τζέρμπα και την Ζαρζίς. Η κυβέρνηση θα πρέπει να μας παρέχει μεγαλύτερη προστασία», πρόσθεσε ο Τραμπελσί, σημειώνοντας ότι γίνεται μια «εκστρατεία εκφοβισμού» για να αναγκαστούν οι Τυνήσιοι εβραίοι να εγκαταλείψουν την Τυνησία. «Αυτή είναι η χώρα μας, δεν θα την εγκαταλείψουμε», πρόσθεσε, σύμφωνα με πληροφόρηση του ΑΠΕ.

Στην Τυνησία ζουν λιγότεροι από 2.000 εβραίοι, κυρίως στην Ζαρζίς και τη νήσο Τζέρμπα, στο νότιο τμήμα της χώρας.

     

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.