ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

“Γεμίζουμε ραντάρ τη Ρωσία μέχρι το 2018”

“Γεμίζουμε ραντάρ τη Ρωσία μέχρι το 2018”

Ρωσικοί σταθμοί ραντάρ θα καλύψουν όλες τις ζώνες ευθύνης στα νοτιοανατολικά και στα βόρεια της χώρας μέχρι το 2018, δήλωσε ο Sergei Boyev γενικός διευθυντής του Radiotehnichesky Institut.

Πρόσθεσε ότι ένας νέος σταθμός ραντάρ θα λειτουργήσει στην ρωσική περιοχή του Orenburg και ότι θα ανακοινωθούν και νέοι σταθμοί.

Επίσης ανακοίνωσε την αναβάθμιση μια σειράς σταθμών ραντάρ προηγούμενης γενιάς για να παραμείνουν επιχειρησιακά  λειτουργικοί.

Είναι εμφανές ότι στη Ρωσία ανησυχούν για την ασφάλειά τους, καθότι δύσκολα μπορούν να έχουν εμπιστοσύνη στο ΝΑΤΟ, και γιατί γνωρίζουν ότι οι αυτοκρατορίες υπό παρακμή (Αμερική) επιδιώκουν ολοκληρωτικούς πολέμους με την ελπίδα της συνέχισής τους. Πολλόι αναρωτιούνται θα τολμούσε να ξεκινήσει κάποιος έναν     Γ ΠΠ’; Ναι αν ήξερε ότι η γεωπολιτική του ισχύ σε μερικά χρόνια θα είχε μειωθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην αποτελεί πλέον απειλή (θυμηθείτε τη Ρωσία του Γέλτσιν), και οι Αμερικανοί δεν έχουν συνηθίσει να μην τους θεωρούν “θεούς”.

Οπότε ζούμε όντως σε μια δύσκολη εποχή, η μετάβαση ιστορικά έχει αίμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.