Με συνοδεία μυστικών πρακτόρων θα βγαίνουν οι κόρες του Ομπάμα

Με συνοδεία μυστικών πρακτόρων θα βγαίνουν οι κόρες του Ομπάμα

Σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό δίκτυο, με χιούμορ, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, δήλωσε ότι θα αφήνει τις κόρες να βγαίνουν ραντεβουδάκια με τη συνοδεία, όμως, των μυστικών πρακτόρων. Και μάλιστα δε δίστασε να ευχηθεί στους επίδοξους …αγαπημένους της Σάσα και της Μάλια «καλή τύχη…».

Αλλά ακόμα και αν δεν τις συνοδεύουν οι δίμετροι «φύλακες άγγελοι» του πλανητάρχη, οι έφηβοι που θα θέλουν να περάσουν μία ρομαντική βραδιά με τις κόρες του πλανητάρχη θα πρέπει να ξέρουν ότι θα περάσουν από… κόσκινο .

Η 14χρονη Μάλια και η 11χρονη Σάσα, που διανύουν την κρίσιμη περίοδο της εφηβείας, επιστρέφουν με τους γονείς τους στον Λευκό Οίκο.

Σε συνέντεξη που έδωσε λίγο πριν ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών, ο επανεκλεγείς Μπαράκ Ομπάμα προσπάθησε να δείξει ότι δεν είναι αυστηρός πατέρας κι ότι οι έφηβες κόρες τους θα μπορούν να διασκεδάζουν έξω με φίλους τους.

 «Όποιος νεαρός έχει τα κότσια να βγει με τις κόρες μου, θα πρέπει να ξέρει ότι θα…αναμετρηθεί με τις Μυστικές Υπηρεσίες».

Ο Ομπάμα, ως.. χαζομπαμπάς, έπλεξε το εγκώμιο των κοριτσιών του επισημαίνοντας πως είναι υπέροχες νεαρές κυρίες που είναι ευγενικές και αξίζουν ανάλογης μεταχείρισης.

«Τις κάνω να αισθάνονται άσχημα συνεχώς. Κάνω όμως τη δουλειά μου. Η Μισέλ είναι πολύ καλή μαζί τους και τους δίνει χώρο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.