ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ξεκίνησαν τις εκτοξεύσεις Patriot στο Ισραήλ

Ξεκίνησαν τις εκτοξεύσεις Patriot στο Ισραήλ

Άρχισαν οι εκτοξεύσεις Patriot στο Ισραήλ και όλα αυτά κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης άσκησης αεράμυνας –αλλά και γενικότερα- που έχει πραγματοποιηθεί μεταξύ αμερικανικών και ισραηλινών στρατιωτικών δυνάμεων.

Συνο9λικλά περίπου 5000 άνδρες και γυναίκες μετέχουν της άσκησης η οποία προσομοιώνει πολλαπλή πυραυλική επίθεση στο Ισραήλ με βαλλιστικά όπλα και απόκρουση των επιθέσεων αυτών. Κατά τη διάρκειά της θα εκτοξευθούν συνολικά 4 βλήματα Patriot ένα εκ των οποίων εκτοξεύτηκε εχθές, όπου και η σχετική φωτό.

Μέρος της άσκησης παρακολούθησε και ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Ehud Barak, ο οποίος τόνισε τη σημασία του ισραηλινού αντιπυραυλικού συστήματος Iron Dome για την προστασία πόλεων στο νότιο τμήμα  της χώρας του που δέχονται επιθέσεις με ρουκέτες από τη Λωρίδα της Γάζας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.