Ο Αιγύπτιος πρωθυπουργός στη Γάζα – Προσωρινή κατάπαυση πυρός

Ο Αιγύπτιος πρωθυπουργός στη Γάζα – Προσωρινή κατάπαυση πυρός

Το Ισραήλ θα σταματήσει τις επιθέσεις του στη Λωρίδα της Γάζας στη διάρκεια της τρίωρης επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει σήμερα στην περιοχή ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου, δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος της ισραηλινής κυβέρνησης.

Ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου Χίσαμ Καντίλ ετοιμάζεται να επισκεφθεί τη Λωρίδα της Γάζας σε μια άνευ προηγουμένου επίδειξη αλληλεγγύης με τη Χαμάς, η οποία έχει εμπλακεί σε μια νέα κλιμάκωση της σύγκρουσης με το Ισραήλ.

«Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου συμφώνησε στο αιγυπτιακό αίτημα να σταματήσουν όλες οι επιθετικές επιχειρήσεις στη Γάζα στη διάρκεια της επίσκεψης του αιγύπτιου πρωθυπουργού εκεί σήμερα το πρωί, που υποτίθεται πως θα διαρκέσει περίπου τρεις ώρες», δήλωσε ο αξιωματούχος.

«Στην απάντηση που δώσαμε στους Αιγύπτιους, λέμε πως οι Αμυντικές Δυνάμεις του Ισραήλ θα σταματήσουν το πυρ με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξουν πυρά από τη Γάζα εναντίον του Ισραήλ στη διάρκεια αυτής της περιόδου», δήλωσε ο αξιωματούχος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.