ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Διαθέσιμες 400 επαφές ενός ταλιμπάν από ένα λάθος e-mail που έστειλε

Διαθέσιμες 400 επαφές ενός ταλιμπάν από ένα λάθος e-mail που έστειλε

Ένας εκπρόσωπος των Ταλιμπάν υπέπεσε σε γκάφα, καθώς μέσω ενός e-mail αποκάλυψε – εν αγνοία του – όλες τις επαφές που διέθετε, συμπληρώνοντας ένα λάθος πεδίο κατά την αποστολή του ηλεκτρονικού μηνύματος.

Όπως αναφέρει το ABC, το περασμένο Σάββατο, ο Qari Yousuf Ahmedi έστειλε ένα e-mail που περιείχε ένα δελτίο τύπου των Ταλιμπάν, συμπλήρωσε λάθος το πεδίο κοινοποίησης.

Σημειώνεται ότι η έκπληξη ήταν μεγάλη καθώς πολλοί δημοσιογράφοι, ένας κυβερνήτης, ένας νομοθέτης και αρκετοί ακτιβιστές βρίσκονταν στη λίστα των 400 επαφών ενώ αποκαλύφτηκε και το e-mail ενός εκπροσώπου του Gulbuddein Hekmatar, ο οποίος θεωρείται ότι κρύβεται πίσω από επιθέσεις εναντίον των νατοϊκών δυνάμεων.

Ο Mustafa Kazemi, δημοσιογράφος από την Καμπούλ, έγραψε μέσω του Twitter του: «Οι Ταλιμπάν συμπεριέλαβαν και τις τέσσερις διευθύνσεις e-mail μου στη λίστα που διέρρευσε», συμπληρώνοντας σκοπτικά «αρκετά καθησυχαστικό για την ασφάλειά μου». Ο αδέξιος Ταλιμπάν αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό όταν πολλοί παραλήπτες του e-mail ρωτούσαν τι είχε συμβεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.