ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γάζα: Ακόμη 13 νεκροί από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς

Γάζα: Ακόμη 13 νεκροί από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς

Ο συνολικός απολογισμός των θυμάτων από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς ανεβαίνει στους 93 νεκρούς καθώς σήμερα ακόμη 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Γάζα κατά την έκτη μέρα της ισραηλινής επίθεσης εναντίον του παλαιστινιακού εδάφους.

Τα τελευταία θύματα είναι δύο άνδρες ηλικίας περίπου 30 ετών που σκοτώθηκαν ενώ κυκλοφορούσαν με μοτοσικλέτα ανατολικά του Χαν Γιούνες, ενώ ένα παιδί που βρισκόταν μαζί τους τραυματίσθηκε σοβαρά, σύμφωνα με τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών της Γάζας.

Στην πόλη της Γάζας, επλήγη επίσης ένα όχημα στο νότιο τμήμα της πόλης, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνδρας 23 ετών. Προηγουμένως τέσσερις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ένα παιδί 5 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 20 και 23 ετών, σκοτώθηκαν από αεροπορική επιδρομή στη συνοικία Ζέιτουν.

Τρεις Παλαιστίνιοι, μέλη της ίδιας οικογένειας, σκοτώθηκαν επίσης όταν επλήγη το αυτοκίνητό τους στο Ντέιρ αλ Μπάλαχ. Ένας 50χρονος αγρότης βρέθηκε νεκρός στην Μπέιτ Λαχίγια και δύο άλλοι αγρότες σκοτώθηκαν από πλήγμα στην Καράρα, ανατολικά του Χαν Γιούνες.

Οι θάνατοι αυτοί ανεβάζουν τον απολογισμό της βίας σε 93 νεκρούς -90 Παλαιστίνιοι και 3 Ισραηλινοί- από την Τετάρτη που άρχισε η ισραηλινή επίθεση εναντίον των ένοπλων ομάδων που δρουν στη Λωρίδα της Γάζας.

Χθες ήταν η φονικότερη μέρα με 31 Παλαιστίνιους νεκρούς, στην πλειονότητά τους γυναίκες και παιδιά, παρά τις προσπάθειες, ιδιαίτερα της Αιγύπτου, για να εγκαθιδρυθεί μια εκεχειρία ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς, η οποία ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.