ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελπίδες για ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις Κολομβιανής κυβέρνησης – FARC

Ελπίδες για ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις Κολομβιανής κυβέρνησης – FARC

Ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας των ανταρτών στις συνομιλίες Ιβάν Μάρκες, δήλωσε σήμερα ότι οι αντάρτες της FARC έχουν εναποθέσει «μία απέραντη ελπίδα» στις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση της χώρας που ξεκίνησαν τη Δευτέρα στην Αβάνα.

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως δουλεύουμε με προσήλωση για την ειρήνη», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Μάρκες κατά την άφιξή του στο Συνεδριακό Μέγαρο της κουβανικής πρωτεύουσας, όπου σήμερα διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών και για τρίτη συνεχόμενη ημέρα η συνάντηση των δύο πλευρών.

«Έχουμε εναποθέσει μία απέραντη, βαθιά, ελπίδα για την ικανότητα κινητοποίησης του λαού της Κολομβίας για να φθάσουμε στην ειρήνη, που τόσο προσδοκούμε και τόσο λαχταρούμε», δήλωσε ο υπ’ αριθ. δύο στην ιεραρχία των Επαναστατικών Ενόπλων Δυνάμεων της Κολομβίας.

Όπως συνέβη και τις προηγούμενες δύο ημέρες, η κυβερνητική αντιπροσωπεία δεν προέβη σε καμία δήλωση κατά την άφιξή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.