ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εξουδετέρωση ρουκέτας που είχε στόχο το Ισραήλ από τον Λιβανέζικο στρατό

Εξουδετέρωση ρουκέτας που είχε στόχο το Ισραήλ από τον Λιβανέζικο στρατό

Εξουδετέρωσε σήμερα ο λιβανέζικος στρατός μία ρουκέτα που επρόκειτο να εκτοξευθεί εναντίον του βόρειου Ισραήλ και ανακοίνωσε ότι δύο ακόμη εκτοξεύτηκαν αργά χθες το βράδυ, αλλά έπεσαν μακριά από τα σύνορα.

Ανακοίνωση του στρατού αναφέρει ότι τα περιστατικά σημειώθηκαν όλα κοντά στην πόλη του νότιου Λιβάνου Μαρζαγιούν, η οποία απέχει περίπου πέντε χιλιόμετρα από τα βόρεια σύνορα του Ισραήλ.

Την Δευτέρα, ο στρατός εξουδετέρωσε δύο ρουκέτες που είχαν στόχο το Ισραήλ, το οποίο επί οκτώ μέρες βρισκόταν σε πολεμική σύγκρουση με την ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς που διοικεί τη Λωρίδα της Γάζας. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν χθες να προχωρήσουν σε κατάπαυση του πυρός.

Ο νότιος Λίβανος είναι προπύργιο του σιιτικού κινήματος Χεζμπολάχ, το οποίο πριν από έξι χρόνια είχε εμπλακεί σε πόλεμο 34 ημερών με το Ισραήλ, καθώς και αρκετών άλλων μικρότερων παλαιστινιακών ενόπλων οργανώσεων.

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Σαγέντ Χασάμ Νασράλα δεν έχει απειλήσει με στρατιωτική δράση το Ισραήλ με αφορμή την επίθεση στη Γάζα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.