ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο αλγερινός Στρατός σκότωσε 4 ισλαμιστές αντάρτες σε επιχείρηση εκκαθάρισης

Ο αλγερινός Στρατός σκότωσε 4 ισλαμιστές αντάρτες σε επιχείρηση εκκαθάρισης

Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της  Αλγερίας οι ΕΔ δυνάμεις σε καταδρομική επιχείρηση που πραγματοποίησαν στις 21 Νοεμβρίου το βράδυ σκότωσαν τέσσερις ισλαμιστές αντάρτες μέλη της Αλ-Κάιντα στην περιοχή  Μπουμέρντες ανατολικά του Αλγερίου.

Οι τέσσερις ισλαμιστές μαχητές, των οποίων οι ταυτότητες δεν αποκαλύφθηκαν, σκοτώθηκαν κοντά στην πόλη Bordj Menaiel, δήλωσε ανεπίσημος μάρτυρας  στο πρακτορείο ειδήσεων APS.

Ο στρατός είχε σκοτώσει στις 16 Νοεμβρίου στην περιοχή  περιοχή  Τίζι Ούζου τρεις αντάρτες μέλη της Αλ-Κάιντα του  Μαγκρέμπ (AQIM), περιοχή που κυριαρχείται από σκληροπυρηνικές ισλαμικές ομάδες που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990 και των εμφύλιων  συγκρούσεων της Αλγερίας.

Μετά από την  βίαιη δεκαετία και τον μακροχρόνιο εμφύλιο  πόλεμο που άφησε 200.000 νεκρούς, ο Πρόεδρος της χώρας  Μπουτεφλίκα ξεκίνησε μια διαδικασία εθνικής συμφιλίωσης και προσέφερε αμνηστία σε όλους τους ισλαμιστές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.