ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Στη Λωρίδα της Γάζας ο ρωσικός στόλος

Στη Λωρίδα της Γάζας ο ρωσικός στόλος

Ο ρωσικός στόλος βρίσκεται ήδη στη Λωρίδα της Γάζας, σε πλήρη ετοιμότητα.

Στη Μεσόγειο και σε μικρή απόσταση από τα παράλια της Λωρίδας της Γάζας πλέει εδώ και λίγες ώρες μοίρα πολεμικών πλοίων του στόλου της Μαύρης Θάλασσας.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμη πηγή του ρωσικού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, η μοίρα των πολεμικών πλοίων του στόλου της Μαύρης Θάλασσας, η οποία εδώ και λίγες ώρες πλέει σε μικρή απόσταση από τα παράλια της Λωρίδας της Γάζας, βρίσκεται σε συνθήκες αυξημένης ετοιμότητας και περιμένει ανά πάσα στιγμή εντολή για να προχωρήσει στην ασφαλή απομάκρυνση των Ρώσων πολιτών οι οποίοι ζουν στην εύφλεκτη περιοχή.

Εδώ αρχίζουν οι εύλογες απορίες. Πόσους ρώσους πολίτες μπορείται να φανταστείται να ζουν στην Γάζα; Και τι κάνουν ακριβώς εκεί;

Πιο πιθανό μοιάζει η Γάζα να αποτελεί μια δικαιολογία, για την παρουσία τους εκεί, όπως και οι Δυτικοί προσποιούνται ότι βρίσκονται εκεί για να κάνουν …ασκήσεις.

Έτσι είναι ο φόβος φυλάει τα έρμα, και όσοι σκέφτονται ότι οι ρωσικές δυνάμεις είναι λιγότερες από τις ΝΑΤΟικές, οι 16 πυρηνικές κεφαλές του Μοσκβα, τους κάνουν να το ξανασκεφτούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.