ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Eκδήλωση στη μνήμη θυμάτων νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης στην Γερμανία, απούσης της κυβέρνησης Μέρκελ

Eκδήλωση στη μνήμη θυμάτων νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης στην Γερμανία, απούσης της κυβέρνησης Μέρκελ

Εκδήλωση μνήμης για τα δέκα θύματα μιας νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης στη Γερμανία, μεταξύ αυτών και ο συμπατριώτης μας, Θεόδωρος Βουλγαρίδης, που δολοφονήθηκε στις 15 Ιουνίου 2005, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, στην κεντρική πλατεία του Μονάχου, Odeonsplatz, με πρωτοβουλία του Συμβουλίου Αλλοδαπών της πόλης.

Στη εκδήλωση έλαβαν μέρος χαμηλόβαθμοι Γερμανοί αξιωματούχοι, παρ’ότι είχαν προσκληθεί και υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης. Γενικά η κυβέρνηση Μέρκελ αποφεύγει όπως “ο διάολος το λιβάνι” να παραδεχτεί ότι υπάρχουν ενεργές νεοναζιστικές δολοδονικές οργανώσεις στην Γερμανία, παρ’ότι αποκαλύφθηκε ότι οι μυστικές υπηρεσίες της κάλυπταν από μία δεκαετία την δράση της συγκεκριμένης οργάνωσης. Παρέστησαν στην εκδήλωση μόνο ο πρώτος δήμαρχος Μονάχου, Χρίστιαν Ούντε, η επιτετραμμένη της γερμανικής κυβέρνησης για τις οικογένειες των θυμάτων, Δρ. Βαρβάρα Τζον, εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων της βαυαρικής Βουλής και του δήμου Μονάχου, η γενική πρόξενος της Ελλάδας, Σοφία Γραμματά και ο Τούρκος πρόξενος, κ. Έρις, η πρόεδρος του Συμβουλίου Αλλοδαπών Μονάχου, Νίκχετ Κιβράν, ελληνικής καταγωγής δημοτικοί σύμβουλοι, ομογενείς κ.ά.

Τα ονόματα των θυμάτων ανέγνωσαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Βαυαρίας της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας, πρωτοπρεσβύτερος Απόστολος Μαλαμούσης, η Ευαγγελική Πάστορας, Βαρβάρα Κιττελμπέργκερ, ο Ιμάμης, Niyasi Yildirim και ο εκπρόσωπος της κοινότητας των Αλεβιτών, Dede Ziya Yilmaz, οι οποίοι απηύθυναν και σύντομο χαιρετισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.