Εντόπισαν βόμβα στον σταθμό της Βόννης στην Γερμανία

Εντόπισαν βόμβα στον σταθμό της Βόννης στην Γερμανία

Μακελειό ανάλογο αυτού στη Μαδρίτη το 2004 θα μπορούσαν να προκαλέσουν τα εκρηκτικά που ανακάλυψε η γερμανική αστυνομία στον σιδηροδρομικό σταθμό της Βόννης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου αναφέρει η ιστοσελίδα greece-salonika.blogspot.com .

Οπως γράφουν τα γερμανικά ΜΜΕ, την Δευτέρα ανακαλύφθηκε «ξεχασμένη» αποσκευή στον σταθμό, η οποία, αφού ελέγχθηκε από ειδικούς πυροτεχνουργούς, διαπιστώθηκε ότι περιείχε πολύ επικίνδυνες και εύφλεκτες ουσίες. Την Τρίτη έγιναν δύο συλλήψεις, που όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για μέλη του κινήματος των σαλαφιστών που υπάρχει στην πόλη, ωστόσο σύντομα τα άτομα αφέθηκαν ελεύθερα, καθώς δεν μπορούσαν να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες σε βάρος τους.

Οι διωκτικές αρχές και η Εισαγγελία αποφεύγουν να κάνουν λόγο για τρομοκρατική ενέργεια και για τα πιθανά κίνητρα πίσω από αυτή την απόπειρα βομβιστικής επίθεσης, η οποία θα σκόρπιζε τον θάνατο. «Σαφώς και είναι αυτονόητο ότι θα κινήσουμε τις ανάλογες διαδικασίες μόλις υπάρξουν αρκετά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν τρομοκρατικές διασυνδέσεις των δραστών», διαβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η Εισαγγελία της Βόννης.

Χθες η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχει εντοπίσει έναν ύποπτο, ο οποίος φέρεται να άφησε τη βαλίτσα στην αίθουσα αναμονής του σιδηροδρομικού σταθμού και οι Αρχές υποστηρίζουν ότι διαθέτουν φωτογραφία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.