Ένας Ιρακινός «πρόσφυγας» που κατηγορείται για τον βιασμό και τη δολοφονία μιας 14χρονης Γερμανίδας, θεωρείται επίσης ύποπτος για τον βιασμό και μιας 11χρονης σε ένα κέντρο φιλοξενίας «προσφύγων» στο Βισμπάντεν, όπως έγινε γνωστό σήμερα από τις εισαγγελικές αρχές.

Ο 20χρονος Άλι Μπασάρ φέρεται ότι βίασε το μικρό κορίτσι τον Μάρτιο ενώ την κακοποίησε σεξουαλικά και δύο μήνες αργότερα μαζί με έναν 14χρονο Αφγανό «πρόσφυγα» και αυτό.

Η αστυνομία έχει συλλάβει τον 14χρονο ως ύποπτο. Μέχρι τώρα θεωρείτο μάρτυρας στην υπόθεση της δολοφονίας της 14χρονης Σουζάνα Φέλντμαν.

Οι ιρακινές αρχές απέλασαν τον Μπασάρ στη Γερμανία στις 9 Ιουνίου, μετά τη σύλληψή του από τις κουρδικές δυνάμεις ασφαλείας. Ο 20χρονος είχε φύγει από τη Γερμανία στις αρχές του ίδιου μήνα μαζί με συγγενείς του. Είχε φτάσει στη χώρα στο αποκορύφωμα της μεταναστευτικής κρίσης, το 2015, πιθανότατα μέσω της φιλόξενης Ελλάδας, και είχε καταθέσει αίτηση να του χορηγηθεί άσυλο, η οποία όμως απορρίφθηκε τον Δεκέμβριο του 2016.

Ο Άλι Μπασάρ είχε θεωρηθεί από την αρχή ύποπτος για τον βιασμό της 11χρονης Γερμανίδας, όμως η έρευνα που είχε διεξαχθεί τότε δεν είχε καταλήξει πουθενά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, στον βιασμό της 11χρονης εμπλέκεται και ένας αδελφός του «πρόσφυγας» , ηλικίας 13 ετών, ο οποίος έχει φύγει και αυτός για το Ιράκ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπασάρ έχει ομολογήσει τον φόνο της 14χρονης, ισχυριζόμενος ότι ήταν μεθυσμένος, όμως αρνείται ότι την βίασε, ως αυτό να μετριάζει την κτηνώδη πράξη του.