ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κιβωτό αγόρασε για να προϋπαντήσει το τέλος του κόσμου

Κιβωτό αγόρασε για να προϋπαντήσει το τέλος του κόσμου

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph, ένας Ολλανδός σχεδιάζει να προϋπαντήσει το τέλος του κόσμου, το οποίο δήθεν έχει προφητευτεί από τους ινδούς μάγια, σε «κιβωτό».

Ο Πίτερ Φρανκ βαν ντερ Μέερ έναντι 13500 ευρώ αγόρασε μια παλιά σωστική βάρκα, η οποία ακριβώς θα γίνει «κιβωτός» γι΄αυτόν και την οικογένειά του όταν, κατα την άποψή του, στις 21 Δεκεμβρίου θα αρχίσει ο «δεύτερος παγκόσμιος κατακλυλσμός».

Αυτή την ημέρα θα λάβει χώρα ένα μοναδικό φαινόμενο – η ευθυγράμμιση των πλανητών. Θα απελευθερωθεί ενέργεια και ο Ήλιος θα ενεργοποιηθεί. Η μεγάλη ηλιακή έκρηξη που θα ακολουθήσει μπορεί να προκαλέσει τσουνάμι ή δεύτερο παγκόσμιο κατακλυσμό», – θεωρεί ο Μέερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.