ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Στρατός των ΗΠΑ θα ζητήσει την θανατική καταδίκη του λοχία Μπέιλς για δολοφονία αμάχων

Ο Στρατός των ΗΠΑ θα ζητήσει την θανατική καταδίκη του λοχία Μπέιλς για δολοφονία αμάχων

Ο Στρατός  των ΗΠΑ θα ζητήσει  την θανατική καταδίκη του λοχία Ρόμπερτ Μπέιλς, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία αμάχων στο Αφγανιστάν τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, αναφέρεται σε ανακοινωθέν του αμερικανικού στρατού.

Ο δικηγόρος του στρατιωτικού Τζον Χένρι Μπράουν πιστεύει ότι μια τέτοια απόφαση συνδέεται με την επιθυμία του αμερικανικού στρατού να κλείσει τα μάτια μπροστά στα δικά του λάθη. Η υπεράσπιση του Μπέιλς θεωρεί ότι ο λοχίας μπορεί να υπέφερε από μετα-τραυματικό στρες, που εκδηλώθηκε έπειτα από τις συνεχείς θητείες του στο Ιράκ και το Αφγανιστάν. Τη νύχτα της 11ης Μαρτίου ο Μπέιλς πυροβόλησε και σκότωσε 16 άτομα, κυρίως γυναίκες και παιδιά σε δύο χωριά της επαρχίας του Αφγανιστάν, Κανταχάρ.                       

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.