Σαλβίνι εναντίον Αφρικανικής Ένωσης για τους «νέους σκλάβους»

Σαλβίνι εναντίον Αφρικανικής Ένωσης για τους «νέους σκλάβους»

Θλίψη και κόντρα ανάμεσα σε Σαλβίνι και Αφρικανική Ένωση για τους μετανάστες που αντιμετωπίζονται ως “νέοι σκλάβοι”.

«Προς το συμφέρον μιας εποικοδομητικής προσπάθειας στη συζήτηση για την μετανάστευση ανάμεσα στις δυο ηπείρους, η Αφρικανική Ένωση ζητά από τον αντιπρόεδρο της ιταλικής κυβέρνησης να ανασκευάσει την απαξιωτική δήλωσή του για τους αφρικανούς μετανάστες», αναφέρει η Αφρικανική Ένωση.

Πριν από πέντε ημέρες, στην Βιέννη, ο ιταλός υπουργός Εσωτερικών και αρχηγός της Λέγκα, με αναφορά στο μεταναστευτικό είχε τονίσει ότι «η χώρα του δεν χρειάζεται νέους σκλάβους για να αντιμετωπίσει την υπογεννητικότητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tο γραφείο Τύπου του Ματέο Σαλβίνι έχει απαντήσει σχετικά ότι «ο υπουργός δεν προσέβαλε ποτέ τους αφρικανούς μετανάστες αλλά, αντιθέτως, ο στόχος του ήταν να τους υπερασπιστεί, διότι κάποιοι, στην Ευρώπη, τους θεωρούν νέους σκλάβους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.