ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Προειδοποίηση Ιράν κατά των ΗΑΕ για «ανάρμοστα σχόλια» μετά την επίθεση στην πόλη Αχβάζ

Προειδοποίηση Ιράν κατά των ΗΑΕ για «ανάρμοστα σχόλια» μετά την επίθεση στην πόλη Αχβάζ

Το Ιράν προειδοποίησε σήμερα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για τα «προσβλητικά σχόλια» που αποδίδονται σε έναν «πολιτικό σύμβουλο» των ΗΑΕ και αφορούν την φονική επίθεση του Σαββάτου εναντίον στρατιωτικής παρέλασης στην πόλη Αχβάζ.

Ο επιτετραμμένος των ΗΑΕ κλήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με την ”προφανή στήριξη” του συμβούλου στην επίθεση με τους 29 νεκρούς, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Μπαχράμ Γασεμί.

«Ο επιτετραμμένος έλαβε προειδοποίηση ότι η ‘προφανής στήριξη’ τρομοκρατικών ενεργειών από εκείνους που συνδέονται με τις αρχές των ΗΑΕ θα έχει επιπτώσεις για την κυβέρνηση των ΗΑΕ», είπε ο Γασεμί.

Το υπουργείο δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του συμβούλου ούτε και τα αμφιλεγόμενα σχόλιά του.

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 29 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην επίθεση που εξαπέλυσαν τέσσερις ένοπλοι εναντίον στρατιωτικής παρέλασης στο Αχβάζ, την πρωτεύουσα της επαρχίας Κουζεστάν, που συνορεύει με το Ιράκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Τεχεράνη κατηγορεί για την επίθεση ένα αραβικό αποσχιστικό κίνημα που υποστηρίζεται από μια χώρα του Κόλπου, η οποία έχει διασυνδέσεις με τις ΗΠΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.