ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέο βίντεο από την ληστεία του κοσμηματοπωλείου: O άνδρας που βοήθησε τον ιδιοκτήτη φοβάται για την οικογένειά του

Νέο βίντεο από την ληστεία του κοσμηματοπωλείου: O άνδρας που βοήθησε τον ιδιοκτήτη φοβάται για την οικογένειά του

Είναι 3 παρά δέκα, μεσημέρι της Παρασκευής και ο 33χρονος ληστής κείτεται στο έδαφος κρατώντας με τα χέρια του το κεφάλι του και τον λαιμό του. Το video τον δείχνει αιμόφυρτο στο έδαφος και ανάμεσα σε σπασμένα τζάμια.

Ένας αστυνομικός καλεί το ΕΚΑΒ και ένας πολίτης εξηγεί στον αστυνομικό που έχει τραυματιστεί. Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου είναι ακριβώς δίπλα στον αστυνομικό και παρακολουθεί όπως φαίνεται στο βίντεο του news247.gr

Βρέθηκε και ο πολίτης που είχε σπεύσει να βοηθήσει τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου

Φόβο για την σωματική ακεραιότητα τόσο της οικογένειάς του όσο και τη δική του εκφράζει ο 55χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος στην Ομόνοια που συνελήφθη την Δευτέρα για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Ο ίδιος εμφανίζεται στα βίντεο- ντοκουμέντα να κτυπάει μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, τον 33χρονο ληστή ενώ έχει πέσει κάτω.

Ο 55χρονος ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου στην περιοχή ανέφερε, μεταξύ άλλων, στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν πως φοβάται τους αντιεξουσιαστές.

«Έπρεπε να υπερασπιστώ την περιουσία μου και να βοηθήσω τον φίλο μου. Φοβήθηκα ότι θα μου επιτεθεί με μαχαίρι. Το είχα δει το μαχαίρι. Αν ήξερα ότι θα γίνονταν όλα αυτά δεν θα ανακατευόμουν. Φοβάμαι για τη ζωή τη δική μου και της οικογένειας μου από τους αντεξουσιαστές», είπε ο 55χρονος στους αστυνομικούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 55χρονος ομολόγησε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι το έκανε γα να εμποδίσει τον Ζακ Κωστόπουλο να βγει από το κοσμηματοπωλείο επειδή είχε δει ότι κρατούσε μαχαίρι και ήθελε να τον σταματήσει για να μην κινδυνέψουν οι άνθρωποι που ήταν από έξω, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.