ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Βετεράνος του Ναυτικού επιχείρησε να δηλητηριάσει τον Αμερικανό Υπουργό Άμυνας! (φώτο)

Βετεράνος του Ναυτικού επιχείρησε να δηλητηριάσει τον Αμερικανό Υπουργό Άμυνας! (φώτο)

Ένας βετεράνος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ από τη Γιούτα συνελήφθη την Τετάρτη για τα επικίνδυνα πακέτα, τα οποία περιείχαν την δηλητηριώδη ουσία ρικίνη, που εστάλησαν στον Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ, Τζέιμς Μάτις, τoν Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού Ναυάρχου Ριτσαρντσον, αλλά και στον Πρόεδρο Τραμπ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Military Times.

Ο William Clyde Allen ΙΙΙ, 39 ετών, συνελήφθη αργά την Τετάρτη και τέθηκε υπό κράτηση, δήλωσε η εκπρόσωπος του Γραφείου Εισαγγελίας των ΗΠΑ.

Ένας απόστρατος ναυτικός που υπηρέτησε τέσσερα χρόνια στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ πριν από περίπου δύο δεκαετίες, ο Άλεν αναμένεται να κατηγορηθεί επισήμως την Παρασκευή για την αποστολή επικίνδυνων δεμάτων που περιείχαν ρικίνη προς τον Αμερικανικό Υπουργό Άμυνας, τον Αρχηγό του Ναυτικού, αλλά και το Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Τα δέματα προκάλεσαν συναγερμό τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια ελέγχου ασφαλείας που γίνεται στην εισερχόμενη αλληλογραφία του Πενταγώνου.

Τα δύο πακέτα κατασχέθηκαν και ελέγχθηκαν στο κέντρο ελέγχου αλληλογραφίας του Πενταγώνου, ενώ το τρίτο δέμα που απευθυνόταν στον Πρόεδρο Donald Trump, εντοπίστηκε από την Μυστική Υπηρεσία.

Ο Άλλεν κατατάχθηκε στο Ναυτικό τον Οκτώβριο του 1998 και έφυγε από την υπηρεσία τέσσερα χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 2002.

Τα αρχεία του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ δείχνουν ότι ο Allen είχε προαχθεί στον βαθμό του Κελευστή, αλλά υποβιβάστηκε 2 φορές πριν αποχωρήσει από το σώμα.

Η ρικίνη προέρχεται από το καστορέλαιο και μπορεί να είναι επιβλαβής εάν καταποθεί, σύμφωνα με το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν οπλίζονται από έναν τρομοκράτη, οι άνθρωποι μπορούν να εκτεθούν στο δηλητήριο μέσω του αέρα, των τροφίμων και του νερού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.