Ορίστηκε η δίκη του 20χρονου μοντέλου στο Χονγκ Κονγκ – Η αποκάλυψη του δικηγόρου για τις συνθήκες φυλάκισης (βίντεο)

Ορίστηκε η δίκη του 20χρονου μοντέλου στο Χονγκ Κονγκ – Η αποκάλυψη του δικηγόρου για τις συνθήκες φυλάκισης (βίντεο)

Την ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης της 20χρονης Ειρήνης που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ κατηγορούμενη για μεταφορά ναρκωτικών γνωστοποίησε ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, είπε πως η δίκη θα γίνει στις 7 Μαρτίου, παρουσία του.

Ακόμη, αποκάλυψε πως η Ειρήνη μέχρι τον Φεβρουάριο όταν και θα συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας της θα κρατείται σε φυλακές ανηλίκων, στις οποίες φαίνεται να έχει πια προσαρμοστεί περνώντας το χρόνο της διαβάζοντας και δουλεύοντας.

Η Ειρήνη έχει δικαίωμα για ένα τηλεφώνημα το μήνα. “Πρόσφατα τηλεφώνησε στους γονείς της. Ήμουν παρών. Οι στιγμές ήταν συγκινητικές. Έχει έναν αδερφό 9 ετών και αυτό που είπε είναι πως δεν θα τον δει να μεγαλώνει. Οι γονείς της όσοι ώρα μιλάνε μαζί της, προσπαθούν να της δώσουν θάρρος” είπε ο κ.Κεχαγιόγλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με το ποινικό σκέλος της υπόθεσης ο δικηγόρος τόνισε πως ο ίδιος έχει πειστεί για την αθωότητά της Ειρήνης λέγοντας πως η ίδια δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένα βαποράκι που εν αγνοία της μετέφερε τα ναρκωτικά, αλλά δεν έκρυψε πως αν αυτή είναι η τελική της στάση στο δικαστήριο τότε δεν αποκλείεται αυτό να της επιφέρει μια εξοντωτική ποινή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.