Βρετανία: 16χρονος κακοποίησε και επιχείρησε να δολοφονήσει 10χρονη

Βρετανία: 16χρονος κακοποίησε και επιχείρησε να δολοφονήσει 10χρονη

Για βιασμό και απόπειρα δολοφονίας ενός 10χρονου κοριτσιού κατηγορείται ένας 16χρονος στο Ντέβον της Μ. Βρετανίας.Το αγόρι συνελήφθη όταν περαστικός βρήκε το κορίτσι σε απελπιστική κατάσταση, την περασμένη Πέμπτη.

Ο έφηβος εμφανίστηκε ενώπιον των δικαστών στο Έξετερ, στο Ντέβον τη Δευτέρα, ενώ είχε προφυλακιστεί μετά τη σύλληψή του την Παρασκευή σε σχέση με περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης και ο δράστης την παράτησε σε ένα ρυάκι. Το αγόρι μίλησε μόνο για να επιβεβαιώσει το όνομά του και την ημερομηνία γέννησής του κατά τη διάρκεια της ακρόασης, η οποία διήρκεσε περίπου 10 λεπτά.Η αστυνομία δήλωσε ότι το κορίτσι «παραμένει στη φροντίδα των οικογενειακών και υγειονομικών εμπειρογνωμόνων» με υποστήριξη από αξιωματικούς της μονάδας δημόσιας προστασίας.

Οι αξιωματικοί προειδοποίησαν επίσης τους ντόπιους να μην δημοσιεύουν φήμες για την επίθεση στα social media.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκπρόσωπος αστυνομίας της Κορνουάλης δήλωσε: «Όποιος φέρεται να είναι θύμα σεξουαλικής εγκληματικότητας, απολαμβάνει αυτόματα ανωνυμία για τη ζωή. Ανεξάρτητα από την ηλικία του και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα οποιασδήποτε μεταγενέστερης ποινικής δίκης. Οποιοσδήποτε ύποπτος κάτω από την ηλικία των 18 ετών δεν επιτρέπεται επίσης από το νόμο να κατονομαστεί. Υπενθυμίζουμε λοιπόν στο κοινό ότι είναι ζωτικής σημασίας να μην υποθέτουν την ταυτότητα του θύματος ή του ύποπτου στην περίπτωση αυτή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.