ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οι Ούγγροι αντέγραψαν το «τεχνολογικό θαύμα» της ΕΣΣΔ: Yβρίδιο άρματος Τ-34 με κινητήρες MiG-21 (βίντεο)

Οι Ούγγροι αντέγραψαν το «τεχνολογικό θαύμα» της ΕΣΣΔ: Yβρίδιο άρματος Τ-34 με κινητήρες MiG-21 (βίντεο)

Oι Ούγγροι δημιούργησαν έναν συνδυασμό σκάφος άρματος T-34 με δύο κινητήρες μαχητικού Mig-21.

Οι Ούγγροι μηχανικοί της πετρελαϊκής εταιρείας ΜΒ τοποθέτησαν τους κινητήρες Tumansky R-25 του Mig-21 στη θέση του πύργου του άρματος.

Αντλίες ύδατος τοποθετήθηκαν σε κατάλληλο σημείο ώστε να ψεκάζεται με υψηλή πίεση και να σβήνει φωτιές.

Όταν δοκιμάστηκε ο «Μεγάλος Άνεμος» εκτόξευσε 220 γαλόνια νερού σε ένα μόλις δευτερόλεπτο, μετατρέποντάς το σε υδρατμούς που κινούντο με ταχύτητα 770 μιλίων την ώρα, δηλαδή κοντά στην ταχύτητα του ήχου!

Η ιδέα δημιουργίας του «Μεγάλου Ανέμου» ήταν ακριβώς αυτή, η απολύμανση.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1980 οι Σοβιετικοί δημιούργησαν μια συσκευή απολύμανσης υψηλής πίεσης τοποθετώντας επί ενός κοινού φορτηγού οχήματος τον κινητήρα ενός μαχητικού Mig-15.

O κινητήρας εκτόξευε ισχυρές δέσμες αέρα και νερού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.