ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Φωτογραφίες φρίκης: Τρομοκράτες του ISIS εκτελούν εν ψυχρώ Σύρους και μέλη των SDF

Φωτογραφίες φρίκης: Τρομοκράτες του ISIS εκτελούν εν ψυχρώ Σύρους και μέλη των SDF

Εικόνες που προκαλούν φρίκη βλέπουν το φως της δημοσιότητας απεικονίζοντας τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους να εκτελούν εν ψυχρώ Σύρους «κατασκόπους» στην ίδια περιοχή όπου «απήγαγαν 700 ανθρώπους, Αμερικανούς και Ευρωπαίους.

Ανάμεσα στους ομήρους είναι και χήρες τζιχαντιστών.

Την ίδια ώρα,όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», έχουν αναρτηθεί εικόνες στο διαδίκτυο που δείχνουν γονυπετείς πέντε αιχμαλώτους με κουκούλες στην επαρχία Deir ez-Zor..

Οι αιχμάλωτοι φέρονται να είναι μέλη των «Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων» υποστηριζόμενων από τις ΗΠΑ. Οι τρομοκράτες – δολοφόνοι βρίσκονται πίσω τους.Και αυτοί φορούν κουκούλες και είναι έτοιμοι να τους πυροβολήσουν στο κεφάλι.

Οι φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν κι ένα παιδί να παρακολουθεί τις εν ψυχρώ εκτελέσεις, είδαν το φως της δημοσιότητας ύστερα από αναφορές ότι το Ισλαμικό Κράτος εισέβαλε στο προσφυγικό καταυλισμό Αλ Μπαχάρα στην επαρχία Deir ez-Zor.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.