ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αραβικές πονηριές: Έντυσαν πράκτορα σαν τον Κασόγκι για να ξεγελάσουν τις Αρχές (βίντεο)

Αραβικές πονηριές: Έντυσαν πράκτορα σαν τον Κασόγκι για να ξεγελάσουν τις Αρχές (βίντεο)

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση Κασόγκι.

Σύμφωνα με δηλώσεις Τούρκου υψηλόβαθμου αξιωματούχου στο CNN, βίντεο που κατέγραψαν κάμερες παρακολούθησης δείχνει έναν από τους 15 Σαουδάραβες που θεωρούνται ύποπτοι για την δολοφονία του δημοσιογράφου, να φοράει τα ρούχα του Kασόγκι και να περπατάει σε δρόμο τς Κωνσταντινούπολης την ημέρα που βρέθηκε νεκρός.

Το CNN υποστηρίζει ότι έχει στη διάθεσή του το επίμαχο βίντεο, που αποτελεί μέρος της έρευνας της τουρκικής κυβέρνησης, όπου φαίνεται ο άνδρας να εγκαταλείπει το σαουδαραβικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη από την πίσω πόρτα, φορώντας τα ρούχα του Κασόγκι, μια ψεύτικη γενειάδα και γυαλιά. Ο ίδιος άνδρας εθεάθη με τα ρούχα του Σαουδάραβα δημοσιογράφου στο «Μπλε Τζαμί» της Κωνσταντινούπολης, λίγες ώρες μετά το θάνατό του. Ο άνδρας στο βίντεο έχει ταυτοποιηθεί ως Μουσταφά αλ Μαντανί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=B5v4-Iv5IRE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.