ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Αμερικανός πρόεδρος έτοιμος να στείλει στρατιωτικές μονάδες για τη φύλαξη των συνόρων με το Μεξικό

Ο Αμερικανός πρόεδρος έτοιμος να στείλει στρατιωτικές μονάδες για τη φύλαξη των συνόρων με το Μεξικό

Ο Aμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ειδοποίησε τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις και τις ομοσπονδιακές μεθοριακές αρχές πως το “καραβάνι μεταναστών”, που έχει ξεκινήσει από την Ονδούρα με προορισμό τις ΗΠΑ, δημιουργεί κατάσταση εθνικής έκτακτης ανάγκης.

«Δυστυχώς φαίνεται ότι η Αστυνομία και οι Ένοπλες Δυνάμεις του Μεξικού είναι ανίκανες να σταματήσουν το Καραβάνι το οποίο κατευθύνεται προς τα Νότια Σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών», έγραψε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο twitter και πρόσθεσε: «Προειδοποίησα τη Συνοριακή Περίπολο και τις Ένοπλες Δυνάμεις ότι είναι μια κατάσταση εθνικής έκτακτης ανάγκης».

Σε άλλο tweet του, o Τραμπ αναφέρεται στο γεγονός ότι οι αρχές του Ελ Σαλβαδορ, της Ονδούρας και της Γουατεμάλας δεν μπόρεσαν να σταματήσουν το καραβάνι των προσφύγων που κατευθύνονται στα σύνορα με τις ΗΠΑ, απειλώντας ότι θα διακόψει τη βοήθεια προς τις χώρες αυτές.

Σημειώνεται ότι χθες ο αμερικανός πρόεδρος έκανε λόγο για «επίθεση» αναφερόμενος στους χιλιάδες μετανάστες από την Κεντρική Αμερική που βρίσκονται στο νότιο Μεξικό και κατευθύνονται προς τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχουν γίνει τα πάντα για να σταματήσει η επίθεση των παράνομων μεταναστών στα νότια σύνορά μας», διαμήνυσε ο Ντόναλντ Τραμπ στο twitter. «Οι άνθρωποι θα πρέπει πρώτα να υποβάλουν αίτηση για την παροχή ασύλου στο Μεξικό κι αν δεν το κάνουν, οι ΗΠΑ θα το απορρίψουν», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.