ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα για τη δολοφονία του γιου του: «Δεν χωριζόταν από την Ελληνική σημαία»

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα για τη δολοφονία του γιου του: «Δεν χωριζόταν από την Ελληνική σημαία»

Όλα όσα αποκάλυψε ο πατέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, που έχασε την ζωή του από αστυνομικά πυρά το μεσημέρι της Κυριακής στο χωριό Βουλιαράτες της Αλβανίας.

Με δάκρυα στα μάτια ο Ιωάννης Κατσίφας μιλά για τον γιο του Κωνσταντίνο.

«Ο Κωνσταντίνος, ήταν εμπνευσμένος από τους Έλληνες στρατιώτες του 40 -41 που έπεσαν εδώ στα χώματα της Ηπείρου. Ήταν τόσο εμπνευσμένος βαθιά, που δεν χωριζόταν από την Ελληνική σημαία», αναφέρει.

Όπως λέει ο Κωνσταντίνος, «είχε έρθει πριν πέντε χρόνια στο χωριό για να δουλέψει. Από όταν ήρθε ύψωσε την ελληνική σημαία στο λόφο που έπεσαν Έλληνες. Ήθελε το χωριό να έχει ένα πνεύμα έμπνευσης πατριωτικό για τον Ελληνισμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με παράπονο καταγγέλλει το καθεστώς «της παγκόσμιας κυριαρχίας», όπως λέει που δεν υπερασπίστηκε τη Βόρεια Ήπειρο. «Θέλαμε τα χώματά μας. Δυστυχώς τα ανδρείκελα της παγκόσμιας κυριαρχίας των άλλων μας άφησαν έξω»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.