Φρίκη: Κανίβαλοι πατέρας και γιος σκότωσαν και έφαγαν αστυνομικό (φώτο)

Φρίκη: Κανίβαλοι πατέρας και γιος σκότωσαν και έφαγαν αστυνομικό (φώτο)

Υπόθεση που κάλλιστα θα μπορούσε να «στηρίξει» σενάριο κινηματογραφικού θρίλερ εκτυλίσσεται στην Ουκρανία, καθώς ένας πατέρας και ο γιος του κατηγορούνται ότι σκότωσαν και έφαγαν κομμάτι-κομμάτι έναν πρώην αστυνομικό!

Η φρικιαστική αυτή ιστορία εκτυλίχθηκε στην πόλη Saltivka της Ουκρανίας, όταν αποκαλύφθηκε ένα τεμαχισμένο σώμα, σε ένα κελάρι, κοντά σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων. Δίπλα στο πτώμα υπήρχαν μαχαίρια, ενώ τα κομμένα κομμάτια οδήγησαν τους αστυνομικούς να συμπεράνουν ότι πρόκειται για υπόθεση κανιβαλισμού.

Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα σε όλα τα διαμερίσματα του παρακείμενου συγκροτήματος κατοικιών, προκειμένου να συγκεντρώσει στοιχεία και να διεξάγει ανακρίσεις. Στο διαμέρισμα που διέμεναν ένας πατέρας με τον 20χρονο γιο του, βρέθηκε σε ένα κουτί στο μπαλκόνι, το κεφάλι του θύματος. Τότε άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης…

Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα ημίγυμνοι και συνελήφθησαν αμέσως από τους αστυνομικούς.

Η κάτοικος που βρήκε το ακέφαλο πτώμα δήλωσε συγκλονισμένος στα ουκρανικά ΜΜΕ, λέγοντας ότι «στην αρχή δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Ξανακοίταξα και τότε σιγουρεύτηκα…».

Ο πατέρας και ο γιος, όπως προέκυψε από τις ανακρίσεις, έκοβαν κομμάτια από το σώμα του πρώην αστυνομικού και τα έτρωγαν. Σύμφωνα με τα στοιχεία που διέρρευσαν, τη… δύσκολη δουλειά είχε αναλάβει ο πατέρας.

Ο 45χρονος πρώην αστυνομικός είχε δηλωθεί εξαφανισμένος από τις 4 Οκτωβρίου. Μάρτυρες τον είχαν δει να πίνει μαζί με δύο άλλους άντρες, προφανώς τους κανίβαλους πατέρα και γιο που αργότερα τον σκότωσαν. Όπως ανέφερε πηγή της ουκρανικής αστυνομίας, οι δράστες έκοψαν τον λαιμό του 45χρονου, επιφέροντας τον ακαριαίο θάνατό του.

Ο γιος δήλωσε κατά την ανάκριση ότι ο πατέρας του έκοβε κομμάτια από τα πόδια και τα πλευρά του θύματος και τα έψηνε σαν παϊδάκια, πριν τα φάνε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο εκπρόσωπος της ουκρανικής αστυνομίας επιβεβαίωσε τη σύλληψη των δύο κανίβαλων, λέγοντας ότι τα στοιχεία που βρέθηκαν στο διαμέρισμα είναι υπεραρκετά προκειμένου να στηρίξουν τις κατηγορίες εναντίον τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.