ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Εγχειρίστηκε τραυματίας από τη συντριβή του Tu-204 στη Μόσχα

Εγχειρίστηκε τραυματίας από τη συντριβή του Tu-204 στη Μόσχα

Ένας τραυματίας από την σκληρή προσγείωση στην Μόσχα του Tu-204, μέλος πληρώματος του αεροσκάφους, υπεβλήθη επιτυχώς σε χειρουργική επέμβαση της σπονδυλικής στήλης και οι γιατροί ελπίζουν πως η ζωή του πλέον δεν απειλείται.

Στο ατύχημα ο νεαρός έπαθε κάταγμα της σπονδυλικής στήλης, ευτυχώς χωρίς να υποστεί παρεκτόπιση η τελευταία. Ο νωτιαίος μυελός δεν τραυματίστηκε. Οι γιατροί πιστεύουν, πως σύντομα θα μπορέσουν να αποσυνδέσουν τον εγχειρημένο από την συσκευή τεχνητού αερισμού των πνευμόνων. Ο τραυματίας έχει επίσης κατάγματα της ωμοπλάτης, των τριών πλευρών από δεξιά χωρίς να τραυματιστεί ο πνεύμονας και των δύο πλευρών αριστερά με ελαφρύ τραυματισμό του πνεύμονα.

Επίσης στο νοσοκομείο παραμένουν άλλοι τρεις τραυματίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.