Σύροι τραυματίες μεταφέρθηκαν στην Τουρκία για νοσηλεία

Σύροι τραυματίες μεταφέρθηκαν στην Τουρκία για νοσηλεία

Αεροσκάφη της συριακής Αεροπορίας, επιτέθηκαν σε μονάδες οικισμού κοντά στα σύνορα στο Kilis. 66 Σύριοι τραυματίστηκαν στη διάρκεια των βομβαρδισμών που είχαν στόχο τα χωριά Αζέζ του Χαλεπιού, Μέρα και Ταλριφάτ και Μαάρ του Ιντλίμπ αναφέρει ο τουρκικός τύπος.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στην Τουρκία περνώντας από το σύνορο του Kilis και του Hatay.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, οι 8 από αυτούς υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Η Τουρκία κατασκευάζει νέες οικίες για τους Σύριους πρόσφυγες οι οποίοι ανέρχονται στους 150 χιλιάδες. Στην επαρχία Elbeyli του Kilis, ετοιμάζεται μια νέα πόλη-κοντέινερ. Θα αποτελείται από 3.000 κοντέινερ και θα έχει χωρητικότητα σχεδόν 15.000 ατόμων.

Συνεχίζονται και οι βοήθειες των μη κυβερνητικών οργανώσεων προς τον καταπιεσμένο συριακό λαό. Η βοήθεια τροφίμων, ρούχων και ειδών καθαριότητας που συγκεντρώθηκε στο Hatay, στάλθηκε στη Συρία.

Κονβόι 6 φορτηγών οχημάτων, αναχώρησε από την Konya για να μεταφέρει βοήθεια στον πονεμένο λαό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.