ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αμερικανοί πεζοναύτες βοηθούν στην εκκένωση διπλωματών των ΗΠΑ στην νοτιοαφρικανική δημοκρατία

Αμερικανοί πεζοναύτες βοηθούν στην εκκένωση διπλωματών των ΗΠΑ στην νοτιοαφρικανική δημοκρατία

Σύμφωνα με το Λευκό οίκο ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έδωσε  εντολή σύμφωνα με την οποία  50 αμερικανοί στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί στο Τσαντ με σκοπό να μεταβούν στην πρεσβεία της  πρωτεύουσας της γειτονικής Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας  Μπανγκούι για να εκκενώσουν το διπλωματικό προσωπικό των ΗΠΑ  αλλά και τους οικείους τους λόγω των έντονων ταραχών και μαχών από τους αντάρτες στην χώρα αυτή αναφέρει η ιστοσελίδα timesofindia.com.

Ο Μμ.Ομπάμα ενημέρωσε τους αμερικανούς γερουσιαστές του Κογκρέσου για την ανάπτυξη στρατευμάτων με επιστολή χθες επικαλούμενος «επιδεινούμενη κατάσταση ασφαλείας” στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.

Η εκκένωση των διπλωματών των ΗΠΑ έρχεται στον απόηχο της κριτικής των χειρισμών της κυβέρνησης Ομπάμα στο  προξενείο της  Βεγγάζης στην  Λιβύη.

Στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, οι αντάρτες έχουν καταλάβει  τουλάχιστον 10 πόλεις στο βόρει τμήμα της χώρας . Χθες, συνέχισαν την πρόοδό τους με  την κατάληψη της πόλη της Sibut, 183 χιλιόμετρα από Bangui.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr                        

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.