ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ξυπνούν και οι Σουηδοί: Διαδηλώσεις στη Στοκχόλμη κατά της παράνομης μετανάστευσης

Ξυπνούν και οι Σουηδοί: Διαδηλώσεις στη Στοκχόλμη κατά της παράνομης μετανάστευσης

Γύρω στα 1000 άτομα διαδήλωσαν έξω από το κοινοβούλιο της χώρας κατά της μετανάστευσης η οποία έχει σε πολλά μέρη (Μάλμε για παράδειγμα) έχει κυριολεκτικά γονατίσει την τοπική κοινωνία.

Στη διαδήλωση συμμετείχαν αρκετοί δημοσιογράφοι και ακτιβιστές της Σουηδίας όπως η Katerina Janouch και ο συγγραφέας Lennart Matikainen..

Η Janouch δήλωσε ότι η Σουηδία έχει εξελιχθεί από μία χώρα-μοντέλο σε μια χώρα η οποία δεν τρέφει καμία εκτίμηση για τους ίδιους της τους κατοίκους.

«Η κριτική απέναντι στην μαζική μετανάστευση ίσως σιγήσει μετά την συμφωνία. (σ.σ. το διαβόητο σύμφωνο μετανάστευσης του ΟΗΕ).

Πρέπει να αντισταθούμε και να διαδηλώσουμε υπέρ του ελεύθερου λόγου.

Είναι ώρα να βγάλουμε τον Βίκινγκ από μέσα μας, να αγνοήσουμε την πολιτική ορθότητα και να γίνουμε πιο γενναίοι και ξεκάθαροι για αυτά που πιστεύουμε» είπε η χαρισματική Janouch.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.