ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παρίσι: Προσαγωγές 146 διαδηλωτών έξω από το λύκειο μετά από μια επεισοδιακή νύχτα μεταξύ μαθητών-αστυνομικών

Παρίσι: Προσαγωγές 146 διαδηλωτών έξω από το λύκειο μετά από μια επεισοδιακή νύχτα μεταξύ μαθητών-αστυνομικών

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες στη Γαλλία, με καταλήψεις εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Σε πάνω από 100 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία έξω από λύκειο, μετά από επεισόδια που ξέσπασαν μεταξύ μαθητών και αστυνομικών.

Στην προσαγωγή 146 διαδηλωτών προχώρησε η αστυνομία στο δυτικό προάστιο του Παρισιού Μαντ-λα-Ζολί, έπειτα από τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από λύκειο της περιοχής.

Οι μαθητές συγκεντρώθηκαν μπροστά από το λύκειο το βράδυ της Τετάρτης, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους ενάντια στη μεταρρύθμιση για την εκπαίδευση και προκειμένου να εκφράσουν τη στήριξή τους στο κίνημα των «κίτρινων γιλέκων», σύμφωνα με το France Info.

Οι διαδηλώσεις οδήγησαν σε ξέσπασμα επεισοδίων, αφότου δύο αυτοκίνητα έπιασαν φωτιά και ακολούθησαν συγκρούσεις με την αστυνομία.

Το πρωί η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γάλλος υπουργός Εκπαίδευσης ζήτησε από τους μαθητές να μην λάβουν μέρος σε βίαιες διαδηλώσεις, μετά από τα επεισόδια του Σαββατοκύριακου στους δρόμους του Παρισιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.