ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Άφησε το μωρό της γυμνό στο μπαλκόνι σε θερμοκρασίες ψύχους – «Το κλείδωσα στο μπαλκόνι, μου έσπασε τα νεύρα» (φωτο)

Άφησε το μωρό της γυμνό στο μπαλκόνι σε θερμοκρασίες ψύχους – «Το κλείδωσα στο μπαλκόνι, μου έσπασε τα νεύρα» (φωτο)

Σοκ προκαλούν αυτές οι φωτογραφίες με ένα μωρό τριών μηνών να κάθεται γυμνό έξω στο μπαλκόνι.

Το συμβάν συνέβη στην Ρωσία, όταν μητέρα έβγαλε γυμνό έξω των τριών μηνών μωρό της την ώρα που στην περιοχή επικρατούσαν πολικές θερμοκρασίες επειδή έκανε φασαρία.

Μάλιστα η μητέρα, το όνομα της οποία είναι Ελιζανέτα Κλίμοβα έβγαλε φωτογραφίες το μωρό να παγώνει στο κρύο και τις έστειλε στον πρώην σύζυγό της και πατέρα του μωρού.

Το μήνυμα που έστειλε στον πρώην της σοκάρει και αυτό.

«Κοίτα την κόρη σου για τελευταία φορά. Την κλείδωσα στο μπαλκόνι. Λογικά θα παγώσει. Μου έσπασε τα νεύρα», του έγραψε.

Ο πατέρας του μωρού κοινοποίησε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

«Κουράστηκα να σκέφτομαι πως η γυναίκα μου μπορεί να αφήσει το μωρό μου να πεθάνει από κρύο ή να το πετάξει στο δρόμο», έγραψε ο πατέρας αναφέροντας πως δημοσίευσε τις φωτογραφίες ώστε να στερήσει στην πρώην γυναίκα του τα γονικά της δικαιώματα, σημειώνοντας μάλιστα πως φοβάται για το τι μπορεί να κάνει στο παιδί του.

Από την πλευρά της η μητέρα κατηγορεί τον πατέρα πως μετά την γέννηση του παιδιού, την εγκατέλειψε και την άφησε χωρίς χρήματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι πρώην σύζυγοι είχαν τεταμένες σχέσεις που έγιναν ακόμη χειρότερες μετά το διαζύγιο.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Αφού ελέγξαμε τους εμπλεκόμενους, διαπιστώσαμε ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους. Το μωρό εξετάστηκε από τους ιατρούς και η κατάσταση της υγείας της είναι φυσιολογική»

Στη μητέρα απαγγέλθηκαν βαριές κατηγορίες, ενώ της επιβλήθηκε και πρόστιμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι θερμοκρασίες στο Μπαλακκόβο της Ρωσίας μπορούν να πέσουν κάτω από το μείον τον Οκτώβριο, δηλαδή όταν συνέβη το περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.