ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

ΗΠΑ: Νέο ιστορικό ρεκόρ στους ελέγχους για το ποινικό μητρώο των αγοραστών όπλων

ΗΠΑ: Νέο ιστορικό ρεκόρ στους ελέγχους για το ποινικό μητρώο των αγοραστών όπλων

Κατά τον μήνα Δεκέμβριο, ο αριθμός των ελέγχων που πραγματοποίησε το FBI στο ποινικό μητρώο των αγοραστών στις πωλήσεις νέων όπλων στις ΗΠΑ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς η φονική επίθεση σε σχολείο του Κονέκτικατ αναζωπύρωσε την πολεμική για την επιβολή περιορισμών στην απόκτηση όπλων, όπως προκύπτει από τα δημοσιευμένα δεδομένα της ομοσπονδιακής υπηρεσίας.

Το FBI ανακοίνωσε πως κατέγραψε 2,8 εκατ. ελέγχους του μητρώου των αγοραστών κατά τη διάρκεια του παρελθόντος μηνός, ξεπερνώντας το επίσης ιστορικό μέγιστο των 2 εκατ. ελέγχων του Νοεμβρίου. Το σχετικό ποσοστό ήταν κατά 49% υψηλότερο εν σχέσει προς τον Δεκέμβριο του 2011, όταν τότε το FBI είχε πραγματοποιήσει τον επίσης ιστορικά μέγιστο αριθμό των 1,9 εκατ. ελέγχων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.